The Ultimate Guide To بیماری لوپوس کودک
The Ultimate Guide To بیماری لوپوس کودک
Blog Article
آزمایش ادرار میتواند نشان دهد که آیا پروتیین یا خون در ادرار وجود دارد یا نه. این کار میتواند به پزشکان کمک کند تا در مراحل اولیه مشکل کلیه ها را تشخیص دهند. شما ممکن است به آزمایشات بیشتری مثل آزمایشات فیلتراسیون کلیه نیاز داشته باشید. اگر علائمی چون تب، کاهش وزن و تورم مداوم غدد لنفاوی را داشته باشید، ممکن است پزشک با نمونه برداری از بافت غدد لنفاوی، احتمال وجود سرطان را رد کند که این هم میتواند باعث ایجاد این علائم شود . درمان بیماری لوپوس
سایت کلینیک زیبایی؛ مرجع معرفی کلینیک ها و دکترهای زیبایی
عفونت ادراری و بهترین دارو برای عفونت ادراری در زنان و مردان
حتما بخوانید: بیماری پروانه ای چیست و چه علائمی دارد؟ آیا درمان می شود؟
افرادی که لوپوس ندارند، هم ممکن است این آنتی بادی را داشته باشند.
در حال حاضر هیچ راه درمان قطعی برای لوپوس وجود ندارد؛ اما افراد با کنترل علائم و دوران عود بیماری با تغییر سبک زندگی و مصرف دارو، می توانند این شرایط را کنترل کنند.
برخی افراد بیشتر از سایرین در معرض ابتلا به این بیماری هستند و مواردی مانند عفونتها، مصرف برخی داروها یا حتی تماس با نور خورشید میتواند بروز بیماری را تحریک کند. درمان قطعی برای لوپوس وجود ندارد و هدف از درمان، کنترل علائم و محدود شدن میزان آسیب وارده به ارگان ها و بدن می باشد.
لوپوس یک بیماری خود ایمنی است به این معنی که سیستم ایمنی بدن یا همان سیستم دفاعی بدن، آنتی بادی هایی تولید می کند که به بافت های داخلی بدن حمله می کنند و باعث التهاب می شوند. در این مقاله از بخش بیماری های دکتر سلام به لوپوس می پردازیم.
هدف من گردآوری معتبر ترین مقالات پزشکی و ترجمه آنها برای شماست.این مقالات جنبه ی اطلاع رسانی دارند و جایگزین ویزیت حضوری نستند.
عفونت های معمول شامل: عفونت مجرای ادراری، عفونت های مجرای تنفسی، عفونت مخمر، سالمونلا، هرپس و زونا.
این درد قفسه سینه با نفس عمیق، سرفه، عطسه یا خنده بدتر میشود و به همین دلیل فرد ممکن است تنگی نفس دائمی داشته باشد.
در نتیجه فرد با التهاب پوستی، خارش تصویر بیماری لوپوس و زخم روی پوست سر دست و پنجه نرم میکند که منجر به ریزش مو خواهند شد.
نژاد: هر فردی با هر زمینه نژادی ممکن است به لوپوس مبتلا شود؛ اما افراد رنگین پوست به نسبت سفید پوست ها، دو تا سه برابر بیشتر در معرض خطر هستند.
سیستم ایمنی بدن وظیفه محافظت از بدن و مبارزه با مهاجمانی مثل: ویروس ها، باکتری ها و مواد آلوده را برعهده دارد.